Top Destinacije

Konoba Sagena, Tribunj

TRIBUNJ

Ribarska 12, 22212 Tribunj


Okus i kvaliteta hrane 0 Naša ocjena
0.00
Usluga0
Ambijent0
Urednost0
Prosječna ocjena korisnika 8.29
Uz prekrasnu šetnicu s pogledom na more i usidrene brodice smještena je Konoba Sagena. Konoba raspolaže zanimljivo uređenim interijerom u tradicionalnom stilu, a osobito je ugodno sjediti na lijepoj terasi i uživati u ambijentu. Mi smo se lijepo smjestili na terasi i za aperitiv odabrali izvrsnu domaću travaricu koja nam je otvorila apetit.
Večeru smo započeli hladnom platom na način šefa kuhinje. Bogata plata bila je krasno dekorirana te smo uživali u domaćim sirevima, pršutu,  maslinama, bademima, grožđu, rajčicama i šljivama. 
Uz to smo nazdravili Sivim pinotom.

 
Prije toplog predjela isprobali smo dvije vrste juha – riblju i juhu od brokule. Obje su fino izgledale i bile su zaista ukusne i krepke.
Nastavili smo večeru crvenim rižoto sa škampima koji je bio jedan od boljih koje smo isprobali.
 
S velikim očekivanjem dočekali smo naše glavno jelo, platu ribe sa žara: ovčica, orada, lignje, škampi uz bogato povrće sa žara... pravi užitak!
Uz glavno jelo uživali smo u odličnom crnom vinu Ciconia Negra barique.

Večeru smo zaokružili flambiranim bananama u cimetu sa sladoledom od vanilije, ukrašenim svježom metvicom i voćem. Uz iznimno ljubazne konobare, povoljne cijene i vrlo ugodnu atmosferu, ovo je mjesto koje Vam svakako preporučamo!
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!