Top Destinacije

Restoran PARADIES GARDEN

HVAR

DR. MATE MILIČIĆA 6, HVAR
Tel:+385 (0)21 741 310, Mob: 095 196 7243
www.paradies-hvar.hr
stipehvar@gmail.com, karlo.trogrlic1@st.t-com.hr

Okus i kvaliteta hrane 9 Naša ocjena
8.75
Usluga9
Ambijent9
Urednost8
Prosječna ocjena korisnika 7.63
Samo dvadesetak metara od glavnog gradskog trga i (pre)skupih restorana, nalazi se dobro skrivena tajna i prema ocjeni domaćih ugostitelja, najbolji restoran na otoku Hvaru – „Paradies Garden“, koji smo i mi isprobali za vrijeme našeg boravka u Hvaru.
 
Iznimno ljubazni domaćini pronašli su nam odličan stol – imali smo sreće što smo došli ranije jer su mnogi gosti kasnije morali čekati na mjesto - restoran  je bio prepun! Unatoč tome, bili smo brzo posluženi, a domaćini su bili iznimno ljubazni i brzi!
 
Prelistali smo jelovnik i za početak odabrali miješanu platu: riblji i mesni carpaccio i hobotnica na salatu bili su izvanredni i uz to je odlično prijao prepečeni kruh s maslacem. Ovaj restoran nudi velik izbor svježe ribe koju gosti najčešće naručuju. Mi smo poželjeli isprobati dva glavna jela; biftek uz krumpir pečen u ljusci i grašak koji je bio fantastičan,  a špageti s plodovima mora su nas zadivili - kako izgledom tako i mirisom i okusom. Školjke i škampi mamili su nas s tanjura.

Uz nekoliko gutljaja finog bijelog vina, uživanje je bilo potpuno. Nismo odoljeli iskušati i desert – nekoliko vrsta palačinki - sa sladoledom i u vinskom umaku! Impresionirala nas je i rožata koja je jako lijepo izgledala i bila fantastičnog okusa.
 
Ovaj je obiteljski restoran zaslužio svaku pohvalu. Usluga je vrlo ljubazna, domaćini su uigrani i svi gosti se osjećaju dobrodošlo. Prekrasna večera u prekrasnom ambijentu u koji ćemo se sigurno ponovno vratiti.
 
KORISNE INFORMACIJE
 
RADNO VRIJEME:  12-14.30  i  18,30-24,00
 
KUĆNI LJUBIMCI: DOBRODOŠLI
 
KUHINJA:  MEDITERANSKA
 
SPECIJALITETI:  SVJEZA RIBA,MESNI SPECIJALITETI, GREGADE BRODETO,MORSKI PLODOVI
 
CIJENE: BIFTEK PARADIES 140,00 kn
              HVARSKA GREGADA 400,00 kn  
              RIBA NA ZARU SVJEŽA 420,00 kn
      

 

 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!