Top Destinacije

Konoba Bracera

MALINSKA

Kvarnerska 1, Malinska
+385(0)51 85 87 00
http://www.konoba-bracera.com/
info@konoba-bracera.com

Okus i kvaliteta hrane 8 Naša ocjena
8.25
Usluga9
Ambijent8
Urednost8
Prosječna ocjena korisnika 7.80
Nakon cjelodnevne šetnje Malinskom, poprilično ogladnjeli,  uputili smo se u konobu "Bracera", poznatu po odličnoj i kvalitetnoj kuhinji. Interijer konobe je prekrasno uređen u tradicionalnom primorskom  stilu. S obzirom na ljetne vrućine, mi smo odabrali slobodan stol na otvorenoj ljetnoj terasi. Imali smo sreće jer je terasa puna gostiju!
 
Hladno predjelo brzo je stiglo – carpaccio od brancina s kozicama, rikulom, mariniranim inćunima i preprečenim kruhom bio je izuzetno ukusan. Iduće jelo bila je plata s tri vrste domaće tjestenine po kojoj je ova konoba poznata – zeleni rezanci s kozicama i škampima, šurlice s domaćim gulašem i ravioli punjeni ribom. Plata je izgledala fantastično, jelo je odlično mirisalo, a okus je bio zaista sjajan. Ravioli od ribe bili su nam osobito ukusni. Nakon toplog predjela, vrijeme je za glavno jelo: dagnje na buzaru, škampi i orada s roštilja, posluženo uz blitvu i povrće sa žara... iznimno ukusno i lagano!
Za kraj smo se odlučili počastiti slatkim zalogajima – uz domaće rakije od višanja i  smokava, isprobali smo fine domaće torte – čokoladnu, tortu od sira i tiramisu – svi kolači su bili svježi i osvježavajući i zaista su zadovoljili našu potrebu za slatkim.
 
Nakon ovako obilne večere, najbolje je prošetati i krenuti na spavanje. Hrana je bila zaista ukusna i iznimno kvalitetno spremljena, a konobari vrlo ljubazni i uslužni. Ovdje se zasigurno ponovno vraćamo!
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!