Top Destinacije

Plaža Donja Luka

MAKARSKA

Izgled 8 Naša ocjena
8.50
Uređenje9
Čistoća mora8
Zabavni sadržaji9
Prosječna ocjena korisnika 7.50
Makarska rivijera je najpoznatija po svojim prekrasnim plažama. U samom središtu grada je šljunčana plaža koja se proteže nekoliko kilometara prema sjeveru. Stigli smo na plažu oko 11 sati ujutro i gotovo da više nije bilo slobodnog mjesta. Nezadovoljni ugostitelji s kojima smo putem popričali tvrde nam da je plaža poluprazna, a mi se pitamo gdje bi stalo još ljudi?! 
Ponuda dodatnih sadržaja na plaži je stvarno odlična. Vodeni park za djecu, pedaline, vodeni sportovi, zaista nema čega nema. Tuševa i WC-a ima na gotovo svakom koraku, što je vrlo pohvalno. S obzirom da je iznad plaže zasađeno dosta drveća, ni hlad nije neki problem. Možete unajmiti ležaljku i suncobran pa uživati u hladu blizu mora. Nemojte se iznenaditi ako Vam učestalo prilaze razni akviziteri i nude izlete i druge proizvode jer je na ovoj plaži to gotovo dio tradicije. Ne bi imalo smisla nabrajati što se sve nudi na ovoj plaži od dodatnih sadržaja jer zaista ima svega. Samo ćemo spomenuti odličan vodeni tobogan i bungee jumping. Sve ostalo čega se možete sjetiti je ovdje.
Ugostiteljska ponuda je iznimno bogata i raznolika, od brzih fast foodova do pravih restorana. Na plaži je i nekoliko vrhunskih lounge i cocktail barova u kojima se pleše cijeli dan i cijelu noć. Zabava za mlade je zagarantirana.
Na plaži postoji nekoliko ulaza u more za osobe s invaliditetom, a primijetili smo i rampu s dizalicom.
Većina makarskih hotela smještena je iznad ove plaže.
Malo nas je šokiralo što vrlo uskom šetnicom iznad plaže, na kojoj vlada poprilična gužva, vozi i turistički vlakić. Morali smo se ukrcati u njega kako bismo se iz prve ruke uvjerili kako je vožnja u njemu prava avantura. Još je veća avantura izmicanje vlakiću koji ne usporava na vrlo uskim dijelovima.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!