Top Destinacije

Plaža Ježevac

KRK

Izgled 7 Naša ocjena
7.50
Uređenje8
Čistoća mora8
Zabavni sadržaji7
Prosječna ocjena korisnika 3.50
Krčke plaže nalaze se u samom središtu grada Krka i vidi se da se iz godine u godinu sve više poboljšavaju. Vrlo su uredne, redovito se dovozi svježi šljunak tako da vrlo lijepo izgledaju. Nudi se solidna ponuda ležaljki i suncobrana za najam kao i raznih pedalina i drugih atrakcija.
Odmah iznad plaže Ježevac smješten je istoimeni autokamp u kojem gosti zaista mogu uživati doslovno na plaži. Kamp je sa tri strane okružen morem i plažama, a smješten je u hladu borove šumice. Plava zastava na plažama potvrđuje njihovu kvalitetu i čistoću.
Osvježenje se može pronaći u ugostiteljskim objektima iznad same plaže.
Ono što nam se nije svidjelo su tuševi koji se naplaćuju i čiji odvod završava u moru. Ako se netko od kupača odluči okupati u šamponu sve odlazi u more na plaži što svakako nije dobro. Na žalost, mnogi turisti ne brinu za čistoću mora i sebično se šamponiraju na takvim tuševima.
Plaža ima ulaz u more i WC prilagođen osobama s invaliditetom što je prava rijetkost. Sam ulaz je ugodan jer je pijesak u plićaku sitan i nježan za stopala. More izgleda prekrasno i vrlo je čisto. Osim nekoliko ležaljki i suncobrana nema nekih drugih zabavnih  sadržaja.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!