Top Destinacije

Pine Beach Pakoštane

PAKOŠTANE

Izgled 8 Naša ocjena
8.25
Uređenje9
Čistoća mora7
Zabavni sadržaji9
Prosječna ocjena korisnika 7.63
Pine Beach Club nasljednik je nekadašnjeg Club Med naselja. Ovo jedinstveno turističko naselje u potpunosti je obnovljeno jer je bilo prilično zapušteno i devastirano početkom devedesetih godina prošlog stoljeća.
Uređene su slamnate kućice koje sada imaju i mrežice za komarce, penjačka stijena, postoji novi košarkaški teren, teniski tereni i još mnogo toga. Naselje nudi all-inclusive smještaj što uključuje puni pansion - doručak, ručak i večeru uz neograničena pića, razne sportske sadržaje, kao što su jedrenje na dasci, kajak, tenis, streličarstvo, stolni tenis, adrenalinski park i dr. Naravno, ležaljke za plažu i suncobrani su besplatni, a tu je i besplatni Wi-Fi.
Najljepša pješčana plaža je središte ovog naselja.
Tijekom cijelog dana održavaju se razne zabavne aktivnosti, animacija za djecu i odrasle. Ono što nas posebno veseli jest da je dozvoljen boravak kućnim ljubimcima pa tako i psi imaju vlastiti dio plaže. Cijena smještaja je pedesetak eura u vrhuncu sezone po osobi što stvarno nije puno, s obzirom da je osigurana prehrana i zabava tijekom cijelog dana i večeri. Naravno, ljubitelji luksuza neće biti oduševljeni skromnim bungalovima, ali upravo taj šarm jednostavnosti nudi poseban i jedinstven doživljaj. Ako želite na neko vrijeme pobjeći od civilizacije, ili barem onog stresnijeg dijela, ovo preporučamo kao idealno mjesto za odmor.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!