Top Destinacije

Gradsko kupalište

CRIKVENICA

Izgled 8 Naša ocjena
8.00
Uređenje9
Čistoća mora6
Zabavni sadržaji9
Prosječna ocjena korisnika 5.37
Ulazak na gradsko kupalište naplaćuje se do 17 sati, nakon čega možete ući besplatno.  Cijena ulaznice je 15 kn za odrasle, 8 kn za djecu do 14 godina, dok se za one najmlađe do 3 godine ulaznica ne naplaćuje. Mislite da je ulaznica preskupa? Istražili smo što nam plaža zauzvrat pruža. Plaža ima plavu zastavu, ulazak u more je ugodan jer je u plićaku sitan pijesak. Na dijelu plaže Crni mol  vrlo je popularno u plićaku igrati picigin. Moramo pohvaliti ljude koji se brinu za održavanje plaže jer svako proljeće nasipavaju novi sitni pijesak kako bi plaža uredna dočekala svoje goste.
Besplatni WC-i na plaži su čisti i uredni. Tuševi su dostupni na svakih nekoliko metara i također se ne naplaćuju. Plaža je prepuna raznih sadržaja, kako za djecu, tako i za odrasle – tobogani s vodom, pješčanici, uređena dječja igrališta s ljuljačkama i penjalicama. Ovdje također možete rano ujutro joggirati ili u predvečer šetati.
Nudi se zaista mnoštvo različitih zabavnih sadržaja i svatko može naći nešto po svom ukusu - od odbojke na pijesku, skakanja na trampolinu, vožnju jet skijem, let padobranom, vožnju na tubama, banani i slično.  Umorni od igre i plivanja, opustiti se možete i uz masažu koja se nudi na plaži na nekoliko lokacija. Iznajmljivanje ležaljki i suncobrana s cijenom od 35 kuna na dan nam se čini malo preskupo.
Ako ogladnite i želite obnoviti energiju, na svakom koraku su dostupni  pekarski proizvodi  i sladoledi.  Voće se na plaži puno više plaća nego u supermarketu ili na tržnici. Na plaži možete pojesti i pravi ručak – cijene su prihvatljive, a nude se klasična jela, pizze, tjestenine, sendviči...za svaki ukus i novčanik ponešto. 
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!