Koja su najbolja odredišta za proljetni odmor?

Proljeće je idealno godišnje doba kada možete organizirati odmor. U nastavku vam predstavljamo najbolje lokacije za odmor i uživanje s prijateljima ili obitelji, Bilo da se radi o pikniku, posjeti drugome gradu, odmoru u drugom gradu – proljeće je pravo vrijeme za uživanje u prirodi.

Još uvijek niste otkrili najbolja odredišta za odmor?

Bez brige, sada ćete saznati kako da dođete do najboljih proljetnih destinacija, po najboljim cijenama.

Tijekom zime razmišljali ste o proljetnom putovanju, ali još uvijek se niste odlučili za lokaciju? Maštate o odmoru s obitelji i prijateljima, u prirodi ali još uvijek ste u pregovorima oko tog posebnog mjesta.

Jeftini letovi su uvijek pravi odabir. Ovo je idealan put ka tome da otkrijete idealnu lokaciju za putovanje, koja vas neće mnogo koštati Počnite da planirate odlazak na vaše omiljeno mjesto bez oklijevanja. Pouzdano možete zaboraviti na sve skupocjene letove zbog kojih ste oklijevali i pronađite najjeftinije karte za odmor o kojem maštate, na savršenom odredištu, bilo da je to neki grad u blizini, ili na drugom kontinentu. Provjereno najjeftinije karte čekaju samo vas.

Sada kada znate gdje vas čeka jeftina avionska karta isplanirajte odmor bilo gdje, jer vam cijena više neće predstavljati nikakvu prepreku. Započnite vašu proljetnu turneju od danas!

Da li znate koji je ”recept” za pronalazak jeftinih avio karata?

Prvo zlatno pravilo je da svakako izbjegavate kupovinu karata vikendom, jer vikendom ljudi najčešće uzimaju odmore i putuju. Također, ako je moguće, gledajte i da budete fleksibilni s datumom odlaska, jer cijene zrakoplovnih karata uvijek variraju, te na ovaj način postoji mogućnost da u povratku ”ulovite” jeftiniju ponudu za povratak.

Drugo zlatno pravimo za recept za jeftine avio karte je da karte rezervirate nekoliko mjeseci prije planiranog putovanja. Na ovaj način povećavate vjerojatnost da ćete kartu platiti znatno manje nego ako je rezervirate par dana prije polaska. Ipak, s druge strane tu su LAST MINUT ponude koje su uvijek aktualne.

Ako vas interesiraju jeftine karte za let, uvijek birajte niskotarifne zrakoplovne tvrtke, jer su njihove cijene znatno niže naspram drugih zrakoplovnih tvrtki. Pratite navedene korake i sigurno ćete pronaći omiljene daleke destinacije po super niskim cijenama, a ako ipak želite da uhvatite let ”negdje u blizini” , na pravom ste mjestu.

Da li mogu uštedjeti tijekom putovanja? Odogovor je DA!

Ovo je sjajan način da dobijete zrakoplovnu ponudu o kakvoj maštate dugo vremena!

Od sada štedite i putuje u isto vrijeme. Ako već mislite gdje ćete pronaći savršeno mjesto za odmor, sada već možete početi planirati svoje putovanje po najjeftinijim cijenama zrakoplovnih karata.

Putovanje više nije luksuz. Imate priliku da putujete uz minimalnu cijenu karata. Možda vam ovo zvuči nevjerojatno, ali mnogi su se uvjerili u ove jeftine zrakoplovne karte. Veoma je jednostavno: unesite mjesto na koje letite, mjesto polaska, zatim datum povratka i datum polaska i pretraga za najbolje i najjeftinije letove će vam ponuditi baš ono što tražite.

Pretražite svoj najjeftiniji let i uživajte u svakoj minuti vašeg odmora!

Kako funkcionira tražilica jeftinih zrakoplovnih karata?

Veoma je jednostavno, potrebno je da unesete:

  • Mjesto polijetanja
  • Mjesto slijetanja
  • Datum polijetanja
  • Datum povratka

Ako želite filtrirati vaš zahtjev o letu, možete da pronađete filtre koji će vam odrediti vrijeme polaska, broj presjedanja, zrakoplovne tvrtke itd. Ovaj način pretrage s filtrima će vam dodatno olakšati da pronađete baš ono što ste zamislili, zato požurite i naručite najjeftinije karte.