Istraživanje Jadrana: Jednodnevno putovanje s Captain’s Boat Partyjem iz Splita

boat party

Tražite li savršen način na koji možete istražiti Jadran i doživjeti ljepotu hrvatskih otoka? Captain’s Boat Party vam nudi niz uzbudljivih jednodnevnih putovanja brodom iz Splita, savršenih za one koji žele maksimalno iskoristiti svoje ljetne odmore.

A ukoliko vam se bliži rođendan ili trebate isplanirati iznenađujuću djevojački večer, onda je Captain’s Boat Party idealan izbor za vas! Isplanirajte nevjerojatan rođendan uz kojeg čete u jednom danu vidjeti stotine ljepota hrvatske obale i istovremeno proslaviti vaš rođendan!

Koje jednodnevne izlete nudi Captain’s Boat Party?

Captain’s Boat Party vam nudi nevjerojatne tematizirane izlete iz Splita. Trenutno čete na njihovoj web stranici pronaći 4, od kojih smo već spomenuli rođendane i djevojačke partije. Pogledajmo što još kriju u svojoj ponudi.

1. Vjenčanje na brodu

Tako je, Captain’s Boat Party vam nudi nevjerojatnu priliku da se oženite na brodu. Zamislite izmjenjivanje zavjeta s voljenom osobom na palubi elegantnog broda, dok sunce zalazi nad kristalno čistim morem. 

Captain’s Boat Party tim će se pobrinuti da vaše vjenčanje bude čarobno iskustvo, prilagođeno vašim željama i potrebama.

2. Djevojački party

Priredite nezaboravnu djevojačku večer na brodu, okruženi s najboljim prijateljicama i uz osvježavajuće koktele. Plešite i uživajte u spektakularnim pogledima na Jadran dok se zabavljate uz glazbu i besplatna pića.

3. Rođendanski party

Proslavite svoj rođendan na jedinstven način, ploveći jadranskim morem. 

Uživajte piću dok se družite s obitelji i prijateljima na luksuznoj palubi. Njihov tim će se potruditi da vaš poseban dan bude za pamćenje.

4. Brodski team-building

Osnažite svoj tim s team-building partijem na moru. Izleti Captain’s Boat Partyja vam pružaju idealnu priliku za jačanje timskog duha dok istražujete prekrasne lokacije, sudjelujete u timskim aktivnostima i razvijate bolje međusobne odnose.

Što vas čeka na Captain’s Boat Party brodu?

Ovakav party brod u Hrvatskoj će obogatiti vaše putovanje s neprocjenjivim trenucima i nezaboravnim uspomenama. Na Captain’s Boat Partiju vas čeka mnogo toga, neovisno o tome koji jednodnevni izlet izaberete. Stoga možete očekivati:

  • Pre-party na Roof68: Prije partijanja na moru, uživajte u zagrijavanju uz ples i piće na popularnom Roof68 baru. 
  • Druženje sa 150 ljudi iz cijelog svijeta: Njihov brod može primiti do 150 osoba, što znači kako ćete imati priliku upoznati nove ljude iz cijelog svijeta. 
  • 5 sati zabave na brodu: Uživajte u 5 sati neprekidne zabave na party brodu. 
  • Besplatni shot po dolasku: Čim zakoračite na brod, dočekat će vas besplatan shot dobrodošlice.
  • Plivanje u Plavoj laguni: Vaša prva destinacija će biti čarobna Plava laguna, poznata po svojim kristalno čistim vodama i bijelim pješčanim plažama. Ovdje ćete se moći sunčati, plivati, roniti s maskama i dihalicama ili jednostavno opustiti se i uživati u prekrasnom prizoru.
  • Uživanje u prekrasnom zalasku sunca: Dok se plovi natrag prema Splitu, možete se opustiti i uživati u čarobnom zalasku sunca.
  • Popust u restoranima: Dobit ćete popust u odabranim restoranima u Splitu, što znači da možete nastaviti istraživanje Jadrana (i okusa Jadrana) i nakon putovanja brodom.
  • Besplatan ulaz u najbolji Splitski klub: Nakon party broda, besplatno uđite u najpopularniji klub u Splitu i nastavite zabavu do kasnih sati.

Neovisno o vašoj prigodi, Captain’s Boat Party nudi nezaboravna iskustva na moru koja će vas ostaviti bez daha i stvoriti nezaboravne uspomene uz piće i dobru glazbu.