Top Destinacije

Movie Resort Apart Hotel - Tribunj

VODICE

Izgled i uređenje 7 Naša ocjena
7.25
Urednost7
Usluga8
Opremljenost7
Prosječna ocjena korisnika 5.82
U Tribunju smo pronašli i smještaj u jednom vrlo zanimljivom malom hotelu. Hotel „Movie Resort“ je uređen tematski, uronjen u svijet Hollywooda. U unutrašnjosti se mogu razgledati različite stare kamere i filmska oprema te je on ujedno i mali filmski muzej. Na mnoštvu fotografija na zidovima ovjekovječeni su gotovo svi holivudski  velikani.
Svaka soba ili apartman nosi naziv jedne slavne filmske zvijezde. Arnold Schwarzenegger, Tom Hanks, Leonardo di Caprio, Charlize Theron neki se od naziva soba. Sobe su jako lijepo i decentno opremljene, klimatizirane i imaju mali balkon s prekrasnim pogledom na Tribunj i marinu. Naravno, kakav bi to filmski hotel bio kada u sobama ne bi bili i televizori na kojima možete gledati svoje omiljene glumce. Kupaonice su vrlo uredne i čiste.
Ispred samog hotela nalazi se plaža i odličan cocktail bar. Parkirališe je zatvorenog tipa - samo za goste hotela, što pruža dodatnu zaštitu za vaše automobile. Nas je najviše oduševilo što su vlasnik i osoblje hotela veliki ljubitelji životinja te je dozvoljen smještaj i kućnim ljubimcima. Tako je i naš vjerni četveronožni pratitelj, mali Cavalier King Charles Spaniel, uživao zajedno s nama u ovom lijepom hotelu.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!