Top Destinacije

Hotel Borik - Lumbarda

KORČULA

Izgled i uređenje 8 Naša ocjena
7.75
Urednost8
Usluga8
Opremljenost7
Prosječna ocjena korisnika 3.67
S obzirom da je u srpnju i kolovozu gotovo nemoguće pronaći slobodan smještaj u gradu Korčuli, pametno je potražiti smještaj u obližnjim mjestima, gdje su i cijene povoljnije.
Mali obiteljski hotel „Borik“ u obližnjem mjestu Lumbarda, odličan je primjer za to. Smješten je u prekrasnom kamenom ljetnikovcu obitelji Mirošević, na samoj obali, s predivnim pogledom, terasom i bazenom. Osoblje hotela je iznimno ljubazno.
Hotel ima 80-ak soba s dvije ili tri zvjezdice što ga čini vrlo povoljnim. Mi smo se vrlo ugodno iznenadili - sobe su klimatizirane, imaju prekrasnu kupaonicu, televiziju i Wi-Fi.
Ponekad se vlasnici hotela odlučuju ponuditi uslugu iznad kategorije kako bi privukli goste i kako bi oni bili ugodno iznanađeni. U ovom hotelu odsjedaju i mladi Francuzi koji redovito dolaze u Lumbardu i organiziraju škole kajaka, jedrenja na dasci, jedrenja sa zmajem i mnoge druge.
Na pješčanoj plaži u Lumbardi u blizini hotela možete se i sami okušati u tim aktivnostima. Mi smo ipak više uživali u pogledu s prekrasne terase ispijajući gin-tonic.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!