Top Destinacije

Plaža Bili rat

SUPETAR

Izgled 8 Naša ocjena
8.75
Uređenje9
Čistoća mora9
Zabavni sadržaji9
Prosječna ocjena korisnika 7.25
Najljepša i najatraktivnija plaža u Supetru zove se Bili rat. Ovo je vrlo lijepo uređeni dio plaže s mnogobrojnim sadržajima i pravi je mamac za mlađe posjetitelje željne zabave i provoda. Izbor vodenih sportova i raznih rekvizita za unajmljivanje ovdje je jedan od najboljih koje smo vidjeli. Od standardnih ležaljki i suncobrana, pedalina, kajaka pa do ozbiljnih brzih jet-skijeva i čamaca. Ugostiteljski objekti su vrhunski uređeni i opremljeni i zaista je pravi užitak pijuckati piće u hladu borove šume.
Nude se i razne vrste masaža po ipak malo previsokim cijenama, ali tko voli – na raspolaganju mu je. Plaža je šljunčana sa sitnim šljunkom uz betonirane dijelove. Iznad plaže vodi prekrasno uređena šetnica. Jako nam se svidjela mogućnost najma ležaljki na tjedan koji je dosta povoljniji od dnevnog najma koji iznosi 25 kn.
Tu je i teren za odbojku na pijesku koji je vrlo tražen.
Zbog izuzetno povoljne klime i strujanja zraka, plaža u Supetru je jedno od najpogodnijih mjesta za jedrenje na dasci. Ovo je više od sporta za mnogobrojne surfere i pravi je užitak promatrati ih. Za 50 kuna na dan možete unajmiti veliki baldahin za dvije osobe koji će biti izvrstan za cjelodnevni boravak na plaži. Naravno, on osigurava i vlastiti hlad tako da to smatramo „best buy“ ponudom. Jako nam se svidjela lijepo njegovana zelena trava na kojoj su smještene ležaljke. 
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!