Top Destinacije

POSJETITE NAS NA SAJMU KUĆNIH LJUBIMACA - WEST GATE, 04-06.04.2014.

Posjetite naš štand na Sajmu kućnih ljubimaca koji će se održati 04.04 - 06.04.2014. u West Gate-u!

U petak, 04.04.2014. u 16.30 sati održati će se promocija knjige:
 
 "TOP DESTINACIJE Hrvatska obala: S Columbom" - jedinstvenog vodiča za ljetovanje na hrvatskoj obali namijenjenog vlasnicima pasa!
 
Za vrijeme trajanja sajma knjigu ćete moći kupiti po vrlo atraktivnoj cijeni - pripremite se za ljeto zajedno sa svojim ljubimcima!
 
U West Gate povedite i svoje ljubimce, za njih pripremamo fine poslastice, a vas čekaju velika iznenađenja i pogodnosti... Ne smijemo vam baš sve otkriti - zato svakako dođite!
 
Sajam kućnih ljubimaca je jedinstvena prilika za ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca  da se na jednom mjestu upoznaju s novim proizvodima, ostvare sjajne popuste, kupe potrepštine i hranu po promotivnim cijenama, nešto novo saznaju i nauče, pogledaju zanimljive izložbe, zabave se uz zabavni program - ples sa psima, pokazne vježbe radnih pasa ili da saznaju sve o ljetovanju i putovanjima sa psima.
 
Na Sajmu kućnih ljubimaca Vaš pas može sudjelovati i u odabiru Glavne njuške West gate-a. Na otvorenom, Vaše dijete može jahati ponija. Uz bogati sadržaj, mnoštvo izlagača, nagradne igre... sigurno ćete provesti kvalitetno vrijeme! Ulaz na sajam je besplatan.
 
Više informacija potražite na www.sajamljubimaca.eu
 
Povratak na prethodnu stranicu