Top Destinacije

RESTORAN GARIFUL

HVAR

Riva bb, 21 450 Hvar
+385(0)21 742 999
www.hvar-gariful.hr
ivangospodnetic@yahoo.com

Okus i kvaliteta hrane 0 Naša ocjena
0.00
Usluga0
Ambijent0
Urednost0
Prosječna ocjena korisnika 8.31
Riblji restoran Gariful je obiteljski restoran s velikim međunarodnim ugledom. Smješten je na ekskluzivnom mjestu – na samoj rivi grada Hvara kojeg je Lonely Planet uvrstio među pet najboljih destinacija za 2012.

Gariful je najluksuzniji riblji restoran na otoku, poznat po svojim svježim plodovima mora, izvanrednim vinima i šampanjcu te potpunom gastronomskom doživljaju. Privlačan brojnim najvećim jahtama na Jadranu, Gariful privlači brojne VIP goste te su u njegovoj listi posjetitelja i engleski princ Harry, Giorgio Armani i Roman Abramovič.

Gariful osoblje će Vam pružiti najbolji mogući gastronomski doživljaj, nudeći vam najbolji ulov dana, vrhunska domaća i strana vina,  sjajnu lokaciju i razinu usluge koja će vas u potpunosti zadovoljiti.
Specijalnost restorana je uvijek svježa riba, ulovljena na nekom od sedam ribarskih brodova s kojima restoran raspolaže i čiju svježinu osobno možete provjeriti u svakom trenutku.
Također, iz vlastitog podnog akvarija možete odabrati jastoga po svom izboru. Dnevni ulov je predstavljen svaki dan na postelji od leda, ukrašen najsvježijim povrćem.
Bez dobrog vina nema sjajnog obroka, a Gariful Vinska karta je jedna od najbogatijih na Jadranu. Kombinirajući najpoznatija imena s rastućim otočnim zvijezdama kao što su Zlatan Otok i Bastijana, na Gariful vinskoj karti pronaći ćete i izvanredan izbor šampanjaca poput Jeroboam Gold Dom Perignon.

Odaberite ugodan interijer s pogledom na akvarij preko ojačanog staklenog poda ili na prostranoj terasi restorana s pogledom na Paklene otoke i neke od najvećih svjetskih privatnih jahti.

Iznad svega, u Garifulu Vam žele pružiti uslugu i gastronomsko iskustvo koje zaslužujete kako biste sa sobom ponijeli trajnu uspomenu na ovaj čarobni otok.
Najveće priznanje ovom restoranu su zadovoljni gosti koji se uvijek ponovno vraćaju, a Gariful je zahvalan velikom broju svojih vjernih gostiju. Restoran  Gariful je prepoznat i cijenjen i od ugostiteljske struke te je dobitnik mnogih nagrada – između ostalog uvršten je u 100 najboljih restorana u Hrvatskoj u 2012.g. kao i u Top 40 restorana u Dalmaciji u 2011. i 2013. godini.

Gariful je jedini restoran na Hvaru koji je član luksuznog Quintessentially Lifestyle Cluba.
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!