Top Destinacije

Restaurant & Bar Sabbia

CRIKVENICA

Okus i kvaliteta hrane 8 Naša ocjena
8.25
Usluga8
Ambijent9
Urednost8
Prosječna ocjena korisnika 6.40
Za večeru u Crikvenici odabrali smo moderni restoran „Sabbia“ koji se nalazi na samoj plaži, a svojom vrhunskom ponudom i uslugom privlači i zahtjevnije goste.
Cijene su vrlo korektne i prihvatljive, čak bismo se usudili reći i povoljne s obzirom na razinu usluge i kvalitetu hrane koja se nudi.
Za hladno predjelo izabrali smo mariniranu tunu posluženu sa salatom od rikule i kuhanog krumpira. U ovakvom prekrasnom ambijentu hrana ima još bolji okus.
Za toplo predjelo isprobali smo tipično primorsko jelo – škampe na buzaru. To su bili pravi kvarnerski škampi koji slove kao najbolji u Jadranu.
Glavno jelo je prava poslastica – file od brancina flambiran u konjaku, preliven umakom od lososa, a kao prilog rižoto od blitve i pinjola ukrašen svježim vlascem.
Miramare kugle poslužene su nam kao desert. Sastoje se od tamnog biskvita, bijele čokolade, lješnjaka i keksa. Punjene su tamnom čokoladom, lješnjacima i vrhnjem. Ukrašene su želatinom s komadićima lješnjaka.
Hrana je bila odlična, a usluga brza i vrlo korektna. Restoran je smješten na samoj plaži s prekrasnim pogledom na more i zalazak sunca te smo zaista uživali u našoj večeri.
 
 
Povratak na prethodnu stranicu

Bili ste ovdje? Ocijenite i komentirajte!